Naast het uitlaten van honden ben ik ook gespecialiseerd in de opvang van puppy's. Het opvoeden en omgaan met pups en jonge honden is heel anders dan met volwassen honden. Er is structuur nodig en vanzelfsprekend vraagt een puppy meer begeleiding. Ze moet nog zoveel leren en daarbij help ik graag.

De puppycreche moet je dan ook zien als een totaal andere service dan het uitlaten van volwassen honden. Denk hierbij aan meer rust, regelmaat en begeleiding. Ik let continu op hoe het met de hond gaat, dat hij niet te veel beweging krijgt en zich veilig voelt.

Ik zorg er samen met u voor dat de jonge hond uiteindelijk een stabiele volwassen hond gaat worden waar u en uw gezin nog veel plezier mee zullen beleven.

In verband met de beschikbare ruimte vang ik maximaal 3 pups op. Uiteraard kunnen de pups daar optimaal gedijen en zorg ik voor een onbezorgde plezierige dag voor hen.

Uiteraard maak ik eerst kennis met u en uw pup zodat u weet waar hij of zij terecht komt en u kunt aangeven wat de specifieke eigenschappen, het karakter en de gezondheid van uw pup zijn.